Se incarca...

Despre noi

In 2012 “am intrat” cu pasi mici pe piata romaneasca cu un nou concept, acela de aparate de cafea reconditionate. Conceptul de espressor automat pentru uz casnic era la inceput si nu prea accesibil clientilor care doresc o cafea buna dimineata si care nu vor sa simta ca investesc intr-o mica cafenea doar pentru a-si achizitiona un aparat de cafea automat.

Treptat am inceput sa ne adaptam pietei si cerintelor clientilor, am deschis si partea de service si reparatii din nevoia de a oferi servicii cat mai calitative clientilor nostrii.

Am adaugat in portofoliul nostru produse de la furnizori de top atat pe partea de piese originale si consumabile cat si pe sectorul de cafea boabe. In prezent principalul nostru furnizor de cafea boabe este Lavazza. Incercam sa introducem in piata cat mai multe sortimente de cafea boabe Lavazza, sa oferim clientilor posibilitatea de a achizitiona o gama cat mai variata spre testare la un pret accesibil.

De-a lungul timpului am obtinut calificative ca “Firma de incredere” sau “Top profit” pe sectoarele pe care activam si asta multumita unor clienti multumiti carora dorim sa le satisfacem necesitaile. Desigur, nu avem o rata de 100% de clienti multumiti pentru ca acest procent ar fi imposibil, insa incercam sa ne pastram in relatii cat mai bune si sa ne pastram clientii atat vechi cat si pe cei noi.

In prezent oferim urmatoarele servicii si produse:

  • Vanzare de espressoare de cafea automate reconditionate (ocazional avem in oferta si produse noi)
  • Cafea boabe si macinata (online sau prin magazinul fizic din Baia Mare)
  • Accesorii (solutii pentru curatare, decalcifiere)
  • Service si piese pentru espressoare

Ca si planuri pentru viitor, dorim sa ne extindem prin magazine fizice orientate spre nevoile clientilor (cafea boabe, macinata si pastile, accesorii de intretinere - decalcifiere, curatare, filtre de apa, etc.) pentru a oferi cat mai multor bautori de cafea produse ideale.

Scurt istoric:

  • 2012 - inceputurile Ropresso Cafe
  • 2015 - deschidem un nou serviciu, acela de reparatii espressoare actualmente prin firma Ropresso Service and Parts SRL
  • 2016 - primul magazin fizic
  • 2017 - o noua platforma online, mai atractiva si mai usor de folosit pentru clientii nostrii, optimizata pentru toate dispozitivele
  • 2018 - introducem prin parteneriatele noastre peste 15 modele de cafea boabe de la Lavazza
  • 2019 - continuam sa fim singurul magazin specializat pe plan local dedicat cafelei si accesoriilor pentru espresoare